top of page

Handelsbetingelser

Hos Små Hits betales der via Stribe. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse.

Levering
Små Hits sørger for hurtig levering, og afsendes inden for 1-3 dage, dog kan der i forbindelse med ferie og helligdage forventes længere leveringstid. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.
Vi sender vores pakker med GLS til nærmeste pakkeshop. Små Hits kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vore pakkedistributører. For afhentning af varer aftales der tid inden afhentningen.

I tilfælde af små køb der kan sendes som brev, bruges PostNord.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation”.

Reklamation
Små Hits yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Små Hits indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

Små Hits
att. Nicolej Brink
Nørregårds Alle 3
8362 Hørning

Email: smaahits@nbmusic.dk

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og konto-nummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Små Hits har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fragt og ekspeditionsomkostninger
Udover varens pris påbeløber et gebyr på 39,- kr. til ekspedition og fragt ved forsendelser ved køb under 399,- Køb på 400,- og derover er fragtfrit.

Køb af downloads

Ved køb af onlineprodukter og download gælder samme leveringsbetingelser. De ønskede filer pakkes hvorefter et downloadlink sendes til den oplyste e-mail-adresse. Der er ikke fragt og ekspeditionsomkostninger på onlinevarer.

Prisgaranti

Små Hits giver prisgaranti i forhold til andre danske butikker. Blot kontakt os hvis du finder den samme varer til en billigere pris et andet sted så vil du modtage en rabatkode på prisforskellen som blot indtastes ved ordreafgivelsen.

Prisgaranti dækker udelukkende danske butikker. Sider som Wish og Ebay m.fl. er ikke pr automatik indbefattet under prisgarantien da sådanne sider hverken er underlagt dansk moms eller købelovgivning.

bottom of page