top of page
  • Forfatters billedeNicolej Brink

PRIVAT UNDERVISNING

Opdateret: 8. apr. 2022


Undervisningen:

Undervisningen foregår privat hos mig. Har man ikke sit eget instrument, stille jeg instrumenter til rådighed. Det er naturligvis en fordel at have sit eget så man flittigt kan øve sig. Jeg underviser alle aldre, med speciale i børn og unge. Jeg underviser i guitar, bas, keyboard, klaver og sammenspil*. Hvis det er andre instrumenter der har interesse, så endelig spørg da jeg sikkert kan formidle en kontakt.

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende prøvetime, så kemi og forventninger kan afstemmes inden køb af undervisningspakke.

1 lektion er på 30 minutter, på et aftalte tidspunkt og der købes 8-11 lektioner ad gangen. Som udgangspunkt er der tale om eneundervisning, dog vil jeg sætte elever sammen hvis der er tale om to på samme niveau.


Prisliste:

Pakke 1: 8 lektioner a’ 30 min                            1400,-

Pakke 2: 11 lektioner a’ 30 min                          1800,-

Alle priser er inkl. moms

*Jeg kan evt. oprette sammenspilshold hvis der er tilslutning. Undervisning vil foregå på skolen.


Afbud/sygdom

Ved afbud/sygdom hos eleven skal dette meldes til underviser senest 24 timer før planlagt undervisningslektion af hensyn til planlægning. Så vil lektionen blive flyttet til et andet tidspunkt uden beregning. Kommer sygemeldingen under 24 timer før den planlagte lektion mistes denne lektion.

Ved sygdom hos underviser meldes dette hurtigst muligt og lektionen flyttes til andet tidspunkt. Eleven mister ikke sin lektion ved sygdom.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page